Vad vi gör och vad vi stöder

Stiftelsen delar årligen ut cirka 5 miljoner kronor till ungdomsorganisationer. Här kan du läsa mer om verksamhet vi som vi stödjer och om våra stipendiater.

- 27 aug, 2021

Digital stödkväll inför er ansökan

Den 6 september klockan 18.00-19.30 arrangeras en digital stödkväll där ni som förening får svar på era frågor om stiftelsen och inför er ansökan.

Kvällen kommer äga rum digitalt. Du har möjlighet att ställa frågor muntligt eller via chatten. Det går också bra att sitta med och lyssna på andras frågor om du inte har några egna.

För att få länk till mötet, som skickas till din mail några timmar innan start, anmäler du dig till kvällen här. Sista anmälan är den 6 september klockan 12.00. Vi kommer börja med en presentation av stiftelsen och information kring det nya ansökningssystemet. Anslut till mötet klockan 18.00 för att inte missa presentationen. Efter det stannar du så länge du behöver och vill.

- 28 jun, 2021

Kansliet har sommarledigt

Vi kommer åter finnas tillgänglig för att svara på era frågor från och med den 9 augusti.

Ansökningssystemet är öppet under hela sommaren och det går bra att skicka in er ansökan hela sommaren. Kom ihåg att inloggning via BankID krävs för att skicka in projektansökningar. Kontot är personligt och ansökan, eventuell digital rekvirering och redovisning ska utföras av firmatecknare. Har du redan ett konto behöver du första gången du loggar in koppla det med ditt BankID. Läs mer om hur ni gör det på Info och ansökan.

Stiftelsen önskar er en fin sommar och ser framemot att i höst läsa era ansökningar.

- 15 jun, 2021

Ansökningsperioden är nu öppen

Till 15:e september 2021 kan ideella föreningar söka ekonomiskt stöd för verksamhet för utbildning av unga ledare

Ansökningssystemet är öppnat för projektansökningar till utbildning av unga ledare och nominering till ungdomsledarstipendiet.

Nyhet för denna gång är att inloggning via BankID krävs för att skicka in projektansökningar. Kontot är personligt och ansökan, eventuell digital rekvirering och redovisning ska utföras av firmatecknare. Har du redan ett konto behöver du första gången du loggar in koppla det med ditt BankID. Läs mer om hur ni gör det på Info och ansökan.

Till nomineringsformuläret behövs ingen inloggning. Känner du någon som borde nomineras? Läs mer och nominera här.

- 14 jun, 2021

Viktig information angående inloggningsförfarandet

Nyhet för inloggning inför årets andra ansökningsperiod är att det krävs BankID för att kunna skicka in en ansökan.

Kontot är personligt och ansökan, eventuell digital rekvirering och redovisning ska utföras av firmatecknare. På begäran ska du kunna uppvisa bevis för undertecknande persons firmateckningsrätt.

För att kunna komma åt din/dina tidigare ansökningar och kunna ansöka på nytt behöver du koppla ditt nuvarande konto till ditt BankID. Läs mer om hur du gör detta på sidan för ansökan.